tiistai 1. syyskuuta 2015

Tukea Trelloon

Huomenta kaikki!

Nyt olisi tarjolla tukea Trellon käyttämiseen 8.9. ja 16.9. klo. 13.30-15.30. Paikkana todennäköisesti päätalon askarteluhuone (Päivin huoneen viereinen tila). Toteutus klinikkahenkisesti eli tule paikalle sinulle parhaiten sopivalla hetkellä. Ei siis tarvitse olla tuota koko aikaa. Nämä klinikat ovat sekä Kirkastajille että Tuulettajille.

Kannattaa kuitenkin yrittää palastella omaa kehittämisprojektiaan Trelloon ennen klinikalle tulemista.

To Do -listalle asiat, jotka on tehtävä oman projektin toteuttamiseksi. Yksittäisille tehtäville tehdään siis omat kortit  (card).

Doing -listalle siirretään ne asiat, jotka olette jo aloittaneet, mutta eivät ole vielä valmiita.

Done -listalle siirretään ne asiat, jotka olette jo saaneet valmiiksi.

Tehkää muita listoja tarpeen mukaan. Jos teillä syntyy dokumentteja, niin lisätkää ne oikealle kortille. (avaa kortti, paina vihreällä pohjalla olevaa plus-symbolia ja klikkaa attachment). Jos kehittämisprojektissanne on muita ihmisiä, niin lisätkää heidät taulullenne (board) painamalla kolmea vaaka-asennossa olevaa pistettä ja klikatkaa Members ja jälleen vihreällä pohjalla olevaa plus-symbolia. Syöttäkää tarvitsemanne ihmisen sähköpostiosoite ja klikatkaa käyttäjänimeä. Tämän jälkeen tämä henkilö voidaan liittää yksittäisille korteille (card).

Voidaan katsoa myös muita mahdollisia teknisiä ongelmia.

Ps. Käyttäkää tablettia myös vapaa-ajallanne. Jos luette paljon uutisia, niin ladatkaa Play-kaupasta esim. Ampparit niminen sovellus. Jos haluatte kuunnella musiikkia, niin ladatkaa Spotify. Jos pidätte ristikoiden tekemisestä, niin hakekaa Play-kaupasta hakusanalla ristikko ja valitkaa mieleisenne. Älkää antako tabletin pölyttyä, vaan ottakaa se rohkeasti käyttöön!

Nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti